Vrije School Haverlo

Restaurant

Onze leerlingen van de opleiding grootkeukenmedewerker maken elke dag een gevarieerde, verse maaltijd klaar. Er wordt ook steeds verse soep voorzien en een dessert.

Wie zin heeft in een belegd broodje kan dit ook bestellen.

Er is elke dag een vast aanbod van beleg beschikbaar:

  • Kebab (1, 3, 5, 7, 8, 10)
  • Americain preparé (3, 5, 8)
  • Smos (3, 5, 7, 10)
  • Kaas (3, 5, 7)
  • Hesp (3, 5, 7, 10)

Daarnaast is er ook een “broodje van de maand”. Hiervoor verwijzen wij naar de maandmenu: 

Vragen over allergenen? Stel ze gerust aan de keukenverantwoordelijke!

Legende:

1.  gluten
1A. tarwe
1B. rogge
1C. gerst
1D. haver
1E. hybride
2.  schaaldieren
3.  ei
4.  vis
5.  aardnoten
6.  soja
7.  melk incl. lactose
8.  noten
8A. amandelen
8B. hazelnoten
8C. walnoten
8D. cashewnoten
8E. pecannoten
8F. paranoten
8G. pistachenoten
8H. macadamianoten
9.  selderij
10. mosterd
11. sesamzaad
12. sulfiet of zwaveldioxide
13. lupine
14. weekdieren